anchetaonline.ro

Și beat, și fără permis! Dosar penal pentru un piteștean

de | 16.11.2022 17:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești, Rural

Un piteștean, în vârstă de 39 de ani, s-a ales cu dosar penal, marți, după ce a fost prins conducând un autoturism pe strada Lânăriei, din Pitești, deși avea permisul suspendat, nerespectând regulile de circulație.

Mai mult, bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, iar în urma testării, a reieșit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, oamenii legii i-au întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Fără permis și cu înmatricularea provizorie expirată

Un alt argeșean, în vârstă de 46 de ani, din Coșești, a fost depistat în cursul zilei de marți, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 731D, pe raza comunei Coșești, fără a poseda permis de conducere.

Mai mult, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie a autovehiculului în cauză avea valabilitatea expirată.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Foto descriptiv Stirile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șofer teribilist de 22 de ani- prins cu peste 200 km/h pe A1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: