anchetaonline.ro

Peste 30.000 de oameni s-au distrat la Analogue Festival! Va fi organizată o nouă ediție

de | 05.09.2022 17:08 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Mioveni

Mioveniul a fost capitala distracției, în acest weekend, peste 30.000 de oameni fiind prezenți la prima ediție a Analogue Festival, care a avut loc în peisajul spectaculos al Platoului Făget.

Participanții, veniți din mai multe județe ale țării, s-au bucurat de un line-up de excepție dar și de multele activități puse la dispoziție de organizatori.

Pe Main Stage au urcat 20 de trupe și artiști de top, printre care Asaf Avidan, Jessie Ware, JP Cooper, Subcarpați, BUG Mafia sau Zdob și Zdub.

analogue 1 - Peste 30.000 de oameni s-au distrat la Analogue Festival! Va fi organizată o nouă ediție

De asemenea, trei scene de muzică live și petreceri cu DJs, dar și multe activități în aer liber, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la silent disco, degustări de vinuri și ateliere de creație au fost prezente la Analogue Festival.

Pentru că prima ediție s-a bucurat de un succes răsunător, Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al orașului Mioveni, au anunțat că doresc să continue acest proiect și că au început pregătirile pentru o nouă ediție în 2023, la o dată care va fi anunțată în curând.

Ne-am dorit chiar de la această primă ediție a Analogue Festival să le oferim participanților o experiență diferită, nu doar din punct de vedere muzical, ci și ca îndemn al nostru: Escape into reality. Ne bucurăm că, în ciuda vremii mai neprietenoase, oamenii au venit în număr foarte mare, s-au distrat, au dansat și s-au bucurat de toate activitățile pregătite pentru ei. Suntem fericiți că pe scenele noastre au urcat artiști de top, internaționali și români, care au oferit show-uri memorabile, exact cum am văzut și la alte festivaluri mari din țară.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă transformarea unui vis în realitate: sponsorilor și partenerilor noștri, autorităților și forțelor de ordine, echipei de organizare, artiștilor si, mai ales, publicului care a crezut în noi. Pentru la anul pregătim și mai multe surprize și experiențe extraordinare”, a declarat Alin Călinescu, managerul Analogue Festival.

În cele trei zile, au urcat pe Main Stage headlinerii Jessie Ware, JP Cooper, Morcheeba, Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza Kolektiv, Rudimental DJ și Subcarpați. Pe lângă aceștia, au mai cântat și Bruja. Catalina Cara, Deliric x Silent Strike, El Nino, Golan, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, Nane, The Motans, TM Grove & Maria Hojda și Zdob si Zdub.

analogue 2 1 - Peste 30.000 de oameni s-au distrat la Analogue Festival! Va fi organizată o nouă ediție

Dragi prieteni, pandemia și războiul ne-au despărțit, dar ne bucurăm că ne-am regăsit la Analogue!“ le-au transmis artiștii de la Zdob și Zdub miilor de entuziaști care au dansat în fața scenei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Rezumatul celor 3 zile de Analogue Festival!

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: