Ce temă are în acest an? Pregătiri pentru Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac 2023!

de | 17.12.2023 19:48 | Național, Lifestyle

Iată că au început lucrările la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Cei de la Opinia de Sibiu au publicat pe pagina de Facebook un filmuleț cu imagini surprinse cu primele cărămizi de gheață.

Potrivit celor de la monitorulcj.ro primele trei camere care vor fi realizate vor purta denumirea Andy Warhol”, Dracula/Hotel Transilvania Cluj” și Maestru Mircea Codrea (Galeria de Artă Palatul Brukenthal Avrig)”. Este cel de-al șaptesprezecelea Hotel de Gheață de la Bâlea Lac. Hotel de Gheață a devenit un adevărat simbol al sezoanelor de iarnăși o atracție pentru turiști de peste tot. Inițiatorii Proiectului de Marketing Turistic Hotel of Ice Bâlea Lac” au ales o temă a acestuia, iar decizia pentru sezonul 2023 – 2024 este ART & ICE”. Totodată, potrivit sursei citate, Hotelul de Gheață va avea 20 de camere, Ice Restaurant și Ice Bar, iar aspectul exterior va fi, de asemenea, schimbat.

Sursă foto: screenshot Facebook Opinia de Sibiu

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac 2023 este în plin șantier!

Primele cărămizi de gheață au fost scoase din apa înghețată a Lacului Bâlea”, arată cei de la Opinia de Sibiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: economedia.ro, hotnews.ro, g4media.ro si screenshot Facebook Opinia de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Târgul de Crăciun continuă. Încă o seară spectaculoasă la Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bâlea Lac

Ultimele articole