Temperaturile maxime de astăzi – între 15 și 22 de grade!

de | 27.10.2022 10:09 | Știri, Eveniment, Județean

Temperaturile maxime de astăzi, joi, 27 octombrie, se încadrează între 15 și 22 de grade, neobișnuit pentru această perioadă în care ne aflăm. De asemenea, vremea caldă se va înregistra în cea mai mare parte a țării, cu abaterile cele mai mari față de normele climatologice diurne în regiunile sudice.

Totodată, cerul va fi variabil, dar în primele ore ale intervalului și noaptea, pe alocuri, cu precădere în zonele joase din nord-vestul, centrul și estul teritoriului vor fi nori joși, stratiformi, sau ceață, izolat posibil asociate cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile minime de astăzi vor fi cuprinse între 0 și 11 grade.
Vremea va fi frumoasă și în zona de munte, unde cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor fi în general uşor mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricţii de circulaţie pe DN 7 și pe A1 Bucureşti-Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: