Au început forajele pe secțiunea 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești!

de | 27.10.2022 11:01 | Știri, Eveniment, Județean

CNAIR a informat în cursul zilei de azi, joi, 27 octombrie, că au început forajele pe secțiunea 2 a autostrăzii Sibiu – Pitești, pentru proiectarea podurilor, pasajelor, viaductelor și a tunelurilor de pe acest lot de autostradă.

Contractul pentru proiectarea și execuția Secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești, Boița – Cornetu, cu Asocierea MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S., a fost semnat în data de 07.02.2022.

De asemenea, valoarea contractului este de peste 4,2 miliarde de lei, la care se adaugă TVA, din fonduri nerambursabile.

Conform alba24.ro, durata de proiectare și execuție a acestei secțiuni este de 68 luni, din care 18 luni durata de proiectare și 50 de luni durata de execuție lucrări.

Durata de garanție a lucrărilor este de 10 ani, iar traseul are o lungime de 31.33 km.

Această secțiune conține următoarele lucrări principalele:

– 49 de poduri și viaducte

– 7 Tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1590 m

– Ecoduct în zona localității Lazaret.

Foto alba24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlne.ro

Restricţii de circulaţie pe DN 7 și pe A1 Bucureşti-Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole