Tenorul Andrei Lazăr va cânta imnul la meciul România – Irlanda de Nord

de | 22.03.2024 11:48 | Național, Lifestyle

Romania își începe campania pentru EURO 2024 cu două meciuri amicale.

Primul va avea loc în această seară, de la ora 21.45. Tricolorii întâlnesc pe Arena Națională reprezentativa Irlandei de Nord. Al doilea meci va avea loc marți, contra Columbiei. Partidele vor fi un test util pentru tricolori și mai ales un prilej pentru antrenorul echipei de a pune la punct detaliile jocului naționalei și de a vedea la lucru și câțiva jucători nou convocați.

Devenită o tradiție la meciurile echipei naționale, intonarea imnului național de un invitat special va continua și la meciul din această seară.

Federația Română de Fotbal a anunțat joi că, tenorul Andrei Lazăr, de la Opera Naţională Bucureşti, va fi cel care va cânta imnul României la partida  amicală a tricolorilor cu Irlanda de Nord.

Devenită o tradiție la meciurile echipei naționale, intonarea imnului național de un invitat va continua și la meciul cu Irlanda de Nord. Imnul va fi cântat mâine (vineri n.r.) seară de tenorul Andrei Lazăr, de la Opera Națională București.”, scrie FRF pe site-ul oficial.

După duelul cu Irlanda de Nord, tricolorii vor întâlni Columbia, marți, de la 21:30, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Luna aceasta, Naționala României dispută primele meciuri de pregătire după ce a obținut calificarea la Campionatul European – Germania 2024.

Mai multe informații despre calificare găsiți AICI.

Foto: frf.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

”Zâmbet în Autism – Împreună de ziua lor”. Invitațiile pentru spectacolul caritabil din 1 aprilie, disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Andrei Lazăr

Ultimele articole