Tentativă de omor calificat! Doi bărbați au tăiat frânele unei mașini!

de | 23.06.2022 19:28 | Știri, Eveniment, Național

Poliția a arestat doi bărbați din București, după ce aceștia au tăiat frânele mașinii unui rival, cu scopul de a cauza un accident. Din fericire, șoferul mașinii a semnalat defecțiunea înainte de a fi prea târziu.

Cei doi bărbaţi au fost acuzați de tentativă de omor calificat și, în momentul actual, se află în arest preventiv. În decursul zilei de miercuri, 22 iunie, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au reținut pentru 24 de ore pe inculpați. Unul dintre ei este acuzat pentru tentativă de omor calificat, iar cel de-al doilea este reținut sub aspectul infracțiunii de complicitate la tentativă de omor calificat.

„Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că în noaptea de 08/09.05.2022, în jurul orei 00,19, pe fondul unei relaţii conflictuale dintre inculpatul C.O. şi persoana vătămată N.G., inculpatul D.C. s-a deplasat cu autoturismul marca Mercedes S Klasse, condus de celălalt inculpat, la imobilul din Sectorul 5, unde locuia persoana vătămată şi, folosind un instrument tăietor, a secţionat cu intenţie racordurile de frână de la sistemul frânare faţă al autoutilitarei marca VW, utilizată de aceasta, cu scopul de a-i suprima viaţa prin provocarea unui accident de circulaţie”, precizează Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, citat de Agerpres.

Astfel, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat în vederea luării măsurii arestării preventive pentru cei doi pe o durată de 30 de zile, această propunere fiind admisă.

Oficialii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au afirmat că vor continua cercetările.

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

CONCURS! Se caută noi şefi pentru justiţia argeşeană

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: