Tentativă de suicid! Redactorul-șef adjunct de la GSP a intrat cu mașina în stâlp!

de | 06.12.2023 22:35 | Știri, Eveniment, Importante

Scenariu cumplit în județului Călărași, acolo unde redactorul-șef adjunct de la Gazeta Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, potrivit Antena 3 CNN.

Bărbatul a intrat cu mașina într-un stâlp, în cursul zilei de astăzi, miercuri, 6 decembrie.

Organele oficiale de Poliție au fost sesizate cu privire la incident, în jurul orei 13.00, după ce un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

Șoferul implicat în cumplitul eveniment ar fi, conform sursei citate anterior, chiar Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct la GSP.

 

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au informat polițiștii.

 

Sursa Foto Replica ONLINE

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a fost decapitat și abandonat în spatele unui magazin din Olt!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călărași | Gazeta Sporturilor

Ultimele articole