Un bărbat a fost decapitat și abandonat în spatele unui magazin din Olt!

de | 06.12.2023 19:22 | Știri, Eveniment

O descoperire macabră a fost făcută în Olt, acolo unde trupul decapitat al unui bărbat a fost găsit în spatele unui magazin.

Totul s-a petrecut, după ce agresorul, în vârstă de 71 de an,i s-a lăudat prin sat cu fapta sa.

Un localnic a sunat la 112 pentru a anunța prezenţa unui cadavru dezbrăcat, decapitat şi cu o mână tăiată, iar la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma investigației, o echipă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei.

Agresorul ar fi un bărbat cunoscut în sat cu afecțiuni psihice şi consumator de alcool, potrivit Antena 3 CNN.

Din primele informaţii, individul ar fi aruncat capul victimei, un bărbat fără adăpost în vârstă de 50 de ani, în WC.

Foto descriptiv Aktual24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Focuri de armă după un bucureștean de 20 de ani! A fost reținut pentru 60 de zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole