Termen limită. Forum economic important la București

de | 06.12.2023 17:34 | Național, Economic

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului reamintește că anul viitor, în perioada 27-29 martie 2024, Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) lansează misiunea economică și comercială a francofoniei în Europa Centrală și de Est, în România! Înscrierea la eveniment este disponibilă până pe 22 decembrie 2023, pe site-ul OIF.

Astfel, potrivit sursei citate, evenimentul, care va avea loc la București, reprezintă o oportunitate excelentă pentru mediul de afaceri, reunind un forum economic la nivel înalt, precum și sesiuni business-to-business pentru sectoarele agroalimentar, digital – inclusiv cyber-security și industria jocurilor video, energie verde și industria medicală. În acest context vor fi organizate vizite la sediile companiilor de profil și va fi asigurat sprijin din partea experților, cu scopul intensificării schimburilor comerciale și investiționale între cele 88 de state membre. Înscrierea la eveniment se pot face aici.

Sursă foto: Facebook Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au crescut înmatriculările de mașini noi, în primele 11 luni ale anului! Dacia, tot pe primul loc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Antreprenoriatului și Turismului | Ministerul Economiei

Ultimele articole