Termen limită prelungit. UNESCO caută experți care activează în domeniile culturale și creative

de | 08.10.2023 10:25 | Național, Lifestyle

Ministerul Culturii anunță că termenul limită pentru depunerea candidaturilor în vederea participării la Grupul de reflecție privind diversitatea expresiilor culturale în mediul digital” a fost prelungit până la 13 octombrie 2023.

În contextul implementării în mediul digital a Convenției UNESCO din 2005 pentru protecția și promovarea diversității expresiilor culturale, conform deciziilor agreate de statele care sunt parte la această convenție, UNESCO a lansat un apel pentru selectarea de experți în cadrul Grupului de reflecție privind diversitatea expresiilor culturale în mediul digital, a explicat MInisterul Culturii. Acest apel se adresează persoanelor care activează în domeniile culturale și creative și nu instituțiilor, centrelor sau altor entități sau organisme similare. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor a fost prelungit până la data de 13 octombrie 2023.

Pentru mai multe informații privind eligibilitatea, precum și pentru depunerea candidaturilor puteți intra aici. Candidaturile pot fi depuse atât în limba engleză, cât și în limba franceză.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O firmă din Baia Mare livrează către IȘJ Argeş rechizite de jumătate de milion de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Culturii

Ultimele articole