Termen prelungit. Finanțare pentru producerea de energie regenerabilă în agricultură și în industria alimentară

de | 30.01.2024 19:12 | Național, Economic

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță că se prelungește sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare pentru producerea de ENERGIE regenerabilă în agricultură și în industria alimentară.

Astfel, potrivit MADR sesiunea de depunere a solicitărilor de finanțare prin Schema de ajutor privind sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare se prelungește până la data de 15 februarie 2024, ora 23:59. Apelul de primire a cererilor de finanțare s-a deschis în data de 20 noiembrie 2023 și pentru această schemă se aplică anunț concurențial, astfel încât depunerea propunerilor de proiecte are la bază procedura de ofertare concurențială și vor fi depuse și evaluate conform procedurii competitive pe baza punctajului obținut după încheierea sesiunii de depunere. În vederea întocmirii documentației necesare accesării acestei finanțări, solicitanții au la dispoziție Ghidul solicitantului și anexele aferente Schemei de ajutor de stat pentru energie regenerabilă pe pagina oficială a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, www.afir.ro, la secțiunea Finanțare, precum și pe site-ul MADR, aici.

Sursă foto: Facebook MADR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Mediului. Peste 9.500 de români pot începe instalarea panourilor fotovoltaice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Agriculturii

Ultimele articole