Doi tineri din Argeş luptă pentru 100.000 de euro la HBO! Adi Istrate și Iulian Selea în cursa „One True Singer”

de | 21.04.2022 21:30 | Lifestyle

Adi Istrate şi Iulian Selea fac parte dintre cei 14 concurenţi de la One True Singer, cel mai nou show de talente, difuzat în peste 20 de ţări.

În urmă cu două săptămâni, pe HBO Max a fost lansat „One True Singer”, primul reality show de talente, o producţie Max Original în cadrul căruia mari nume ale industriei muzicale și-au propus să arate toate calitățile necesare unui adevărat star. O combinaţie între reality-show şi talent-show,

„One True Singer” pune faţă în faţă 14 tineri talentaţi, care, pe parcursul a 10 episoade, îşi dispută marele premiu în valoare totală de 100.000 de euro: un contract de înregistrare de 50.000 euro, la care se adaugă alte 50.000 de euro direct în cont. Dintre sutele de artişti care au participat la preselecţii, doi dintre cei ajunşi să lupte pentru marele premiu sunt din Argeş şi au făcut parte din trupa „Maxim”: Adi Istrate şi Iulian Selea.

De la X Factor şi Vocea României la One True Singer

adi istrate one true singer

Talentat vocalist şi instrumentist, Adrian Istrate a fost concurent la „X Factorˮ în 2015 şi la „Vocea Românieiˮ, în 2019. A fost finalist la Eurovision România în 2017 şi în prezent este student la BIMM Institute din Londra, unul dintre cele mai prestigioase colegii de muzică din Europa.

Și-a descoperit pasiunea pentru muzică, a luat lecții pentru diferite tipuri de instrumente, dar vocea rămâne avantajul său principal în toate competițiile câștigate de-a lungul timpului și în cele pe care își propune să le câștige.

Iulian Selea One True Singer

În 2009, Iulian Selea era desemnat cel mai frumos copil din România la concursul Minimister România şi a câştigat apoi şi titlul de cel mai frumos şi talentat copil din Europa. Ulterior, a obţinut numeroase premii la festivaluri de muzică şi, de asemenea, a concurat cu succes la cele două celebre emisiuni de talente – Vocea României (2015) şi X Factor (2020), unde a ajuns până în semifinale.

La „One True Singer”, în fiecare săptămână concurenții au șansa să creeze piese noi alături de artiști și compozitori Global Records, precum The Motans, EMAA, Marco & Seba şi mulţi alţii. Deja primul val de piese din noul talent show este disponibil pe toate platformele, inclusiv primele piese ale tinerilor artişti din Argeş.

Show-ul este prezentat de către Selly, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, secondat de Grasu XXL şi Olivia Addams, care au misiunea de a-i  îndruma pe concurenţi pe drumul către marele premiu. Juriul care decide cine rămâne şi cine pleacă este format din Alina Eremia, Bruja, Şerban Cazan şi Alex Cotoi. Show-ul difuzat de HBO Max şi HBO România este disponibil în 20 de ţări din Europa, precum şi în Statele Unite.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adi Istrate | Edi Bîlă | Eurovision | Iulian Selea