Doi tineri au fost sechestraţi și bătuți de patru bărbaţi! Totul a fost filmat!

de | 08.02.2023 12:02 | Știri

Doi tineri au fost sechestrați, bătuți și umiliți de patru bărbați, în Maramureş. Totul a filmat de aceştia şi postat pe reţelele de socializare, potrivit Antena 3 CNN.

Conform sursei citate, evenimentul ar fi avut loc la finalul anului trecut, când cei doi tineri au fost luați cu forța de patru indivizi din Maramureș, cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.

Victimele au fost duse într-un imobil, acolo unde au fost sechestrate, bătute, umilite și supuse unor agresiuni sexuale.

Mai mult de atât, întreaga scenă a fost filmată, cu scopul intimidării și trimisă pe unor tineri care vindeau droguri în numele agresorilor.

Imaginile șocante au ajuns la un polițist aflat sub acoperire, care a alertat evenimentul.

În cursul zilei de ieri au fost efectuate percheziții la domiciliile agresorilor și a fost găsit un pistol, dar și mai multe droguri.

Doar trei dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie duși astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al patrulea a reușit să fugă și este dat în urmărire internațională.

Ei sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni, printre care loviri și alte violențe, privare de libertate și tâlhărie calificată.

Foto descriptiv.

Sursă foto: evz.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Marius Buga (Pro TV) – reținut pentru 24 de ore! Este anchetat pentru sex cu minori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: