Tineri și neliniștiți pe drumurile din județ: Beți și fără permis la volan, trași pe dreapta de polițiști

de | 01.08.2023 23:08 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În timpul controalelor, polițiștii rutieri au prins mai mulți tineri care încălcau regulile de circulație.

Astfel, printre cei depistați de oamenii legii, se află și un tânăr de 24 de ani, din Slobozia. A băut și apoi s-a urcat la volanul mașinii.

Spre ghinionul lui, el a fost depistat, noaptea trecută, de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu în timp ce se deplasa în voie pe str, Șoseaua Găești de pe raza localității Slobozia.

El a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

De asemenea, și un tânăr de 19 ani, din Poiana Lacului a decis să încalce regulile de circulație.

Deși știa că nu deține permis de conducere, în cursul zilei de ieri, 31 iulie, tânărul a hotărât să dea o tură cu mașina pe DN 67B, pe raza localității de domiciliu.

El a avut ghinionul de a fi oprit în trafic pentru control de rutină, iar în urma unor verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au descoperit că băiatul de 19 ani nu deține permis de conducere.

Pentru inconștiența sa, tânărul s-a ales cu dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta sa a fost săvârșită.

foto descriptiv opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Care e capitala României?”. Incredibil ce răspuns a avut Miss Moscova

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole