„Care e capitala României?”. Incredibil ce răspuns a avut Miss Moscova

de | 01.08.2023 21:41 | Știri, Lifestyle, Mioveni

Angelina  Brezhenskaya, desemnată „Miss Moscova 2023”, a fost pusă în încurcătură în cadrul unei emisiuni televizate, după ce a fost întrebată care este capitala României.

În timpul emisiunii, moderatorul a întrebat-o ironic dacă toate participantele la concursurile de frumusețe, cunoscute și drept concursuri de Miss, au o lipsă de cultură generală, relatează libertatea.ro

La această întrebare, tânăra frumoasă, în vârstă de 25 de ani, a replicat ferm: „Bineînțeles că nu!”.

Astfel, moderatorul a decis să îi testeze cunoștințele de geografie. A întrebat-o care este capitala României, iar gazda show-ului chiar i-a oferit un răspuns alternativ înainte: Polonia.

Aceasta a respins afirmația și vizibil stânjenită, dar dorindu-și să pară sigură pe răspuns, ea a spus că Bosnia și Herțegovina este capitala României.

Auzind răspunsul dat de tânără, realizatorul TV a exclamat sarcastic: „Este absolut corect. Capitala României este Bosnia și Herțegovina. Rescrieți manualele!”

Angelina  Brezhenskaya a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moscova, iar de-a lungul timpului a obținut mai multe premii în concursurile de frumusețe. Ea a fost desemnată „Frumusețea din Saratov” și „Miss Moscova 2023”.

sursă foto libertatea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiști înjurați și amenințați de un tânăr de 21 de ani din Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Moscova