Tineri din Pitești, vitezomani pe drumurile din județ

de | 24.07.2023 16:00 | Știri, Eveniment, Județean

Nu trece nici o zi fără ca șoferii vitezomani să își facă simțită prezența pe străzile din Argeș.

În acest context, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic.

Iar în cursul zilei de ieri, 23 iulie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, pe str. Dumbravei din Pitești, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 109 km/h.

Tot în cursul zilei de ieri, pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care a apăsat prea tare pedala de accelerație, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ambii conducători auto au fost lăsați fără permisele de conducere, în vederea suspendării pentru 90 de zile. De asemenea, tinerii s-au ales cu câte o amendă contravențională de 1.305 lei.

sursă foto publika.md/romania-actualităti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident în Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole