Tinerii, prezenți la PITASO – Târgul de ONG-uri

de | 11.09.2023 12:39 | Pitești, Lifestyle

Prima zi a noului an școlar a debutat în Piața Primăriei din Pitești cu cea de-a doua ediție a evenimentului ”PITASO – Târgul de ONG-uri”, organizat de Asociația ”Azi elevi, mâine lideri”. Târgul se încheie la ora 18:00.

Sursă foto: Asociatia Zimbrul Carpatin.

Scopul principal al acestui eveniment este de a sublinia importanța voluntariatului și a implicării în comunitate. Încă de la ora deschiderii numărul tinerilor care au venit să descopere organizațiile non-guvernamentale participante a fost unul mare. Cei interesați să devină voluntari, să se implice în cauze nobile sau să afle mai multe despre modurile în care pot contribui la comunitatea noastră, PITASO este evenimentul perfect pentru a primi aceste informații.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Se implică în a sublinia importanța voluntariatului”

”Mă bucur de faptul că prima zi de școală, eveniment memorabil pentru fiecare copil și tânăr, este, anul acesta, și momentul desfășurării unui acțiuni remarcabile – ”PITASO – Târgul de ONG-uri”, organizat de Asociația ”Azi elevi, mâine lideri”.

Elevi responsabili ne dau nouă, celor adulți, o lecție de comportament social: se implică în a sublinia importanța voluntariatului, activitate care oferă șansa de a interacționa, de a sprijini comunitatea din care facem parte.

Pentru cei tineri, voluntariatul este și un avantaj, pentru că le dezvoltă abilități esențiale pentru carieră și viața în societate.

Succes celei de-a doua ediții PITASO!

Felicitări pentru eveniment!”, a transmis Cristian Gentea. 

Sursă foto: Asociatia Zimbrul Carpatin și Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

191 de bilete noi de tratament balnear repartizate pensionarilor argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești

Ultimele articole