Tinerii s-au apucat de plantat! Ghivece cu ciuperci haluginogene!

de | 06.07.2022 16:49 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de astăzi, 06 iulie, procurorii DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Galați au reținut patru inculpați care sunt cercetați pentru trafic de droguri de mare risc. Reținerea durează 24 de ore.

Măsura dispusă de către DIICOT a venit în urma unei unei acțiuni desfășurate în decursul zilei de ieri 5 iunie, în care procurorii de la Anti Drog i-au prins în flagrant pe cei patru inculpați, încercând să vândă mai multe tipuri de droguri, în București.
Comunicatul de presă prezintă faptul că au fost puse, în total, trei mandate de percheziție domiciliară.

weed - Tinerii s-au apucat de plantat! Ghivece cu ciuperci haluginogene!

În urma celor prezentate mai sus, procurorii DIICOT au descoperit și ridicat cantitățile de 2.670 comprimate ecstasy, 25 grame resturi comprimate ecstasy, 50 grame de canabis, 50 grame de ciuperci halucinogene, 15 grame de cristale de MDMA și 5 grame de ketamină, dar și suma de 900 de lei.

mdma pills - Tinerii s-au apucat de plantat! Ghivece cu ciuperci haluginogene!

md - Tinerii s-au apucat de plantat! Ghivece cu ciuperci haluginogene!

De asemenea, pe parcursul anului 2022, cei patru inculpați au procurat, cumpărat, deținut, transportat, valorificat, intermediat vânzarea și au oferit spre consum către persoane interesate diferite cantități de canabis și comprimate ecstasy.

mdma - Tinerii s-au apucat de plantat! Ghivece cu ciuperci haluginogene!

Astfel, urmează ca în cursul zilei de astăzi, fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă a celor patru inculpați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Urmărie în trafic, în Pitești! Doi tineri au fost încătușați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT

Ultimele articole