Horror! Trup neînsuflețit legat de plafonul unei mașini în trafic!

de | 06.07.2022 17:14 | Știri, Eveniment, Importante, Național

În urmă cu o zi, o postare macabră care a apărut în mediul online a creat controverse din partea oamenilor. În fotografie este vizibil cum, în Timișoara, pe plafonul unei mașini din trafic, este transportat un a zis “trup neînsuflețit care este acoperit cu un veșmânt alb și legat cu mai multe sfori.

Astfel, în urma reacțiilor, polițiștii s-au autosesizat pentru depistarea șoferului și efectuarea verificărilor corespunzătoare.

Postarea de pe Facebook


Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că polițiștii Municipiul Timișoara efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.”

Astfel, în urma măsurilor luate de către polițiști, s-a descoperit faptul că „trupul neînsuflețiteste de fapt, doar o operă de artă a unor artiști nonconformiști din Timișoara! Numele exponatului care a stârnit diverse reacții este „Baraka”!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tinerii s-au apucat de plantat! Ghivece cu ciuperci haluginogene!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole