Titularizare 2023. S-au afișat rezultatele finale!

de | 26.07.2023 13:38 | Știri, Administrație, Județean, Național

Au fost afișate rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar și sunt disponibile aici. La nivelul județului nostru patru candidați au obținut nota 10, iar 280 au reușit să ia peste 7. Astfel a crescut numărul celor care au luat peste 7 în urma soluționării contestațiilor.

Pentru angajare pe perioadă nedeterminată (echivalentă cu dobândirea statutului de titular), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă. Pentru angajare pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie. Informații suplimentare privind proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar sunt disponibile în comunicatul de presă, disponibil prin accesarea linkului din primul comentariu. Inspecftyoratul Școlar Județean Argeș din cei 669 de candidați prezenți la examen, la nivelul județului nostrum, patru au obținut nota 10, iar 280 au reușit să ia peste 7, iar 182 de candidați au luat note între 5 și 7. De altfel, la nivelul Argeșului sunt 65 de posturi titularizabile.

Foto descriptiv. Sursă foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se închide Piața Ceair pentru dezinfecție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei

Ultimele articole