Titularizare 2023 – Argeș. Profesor eliminat după ce a fost prins copiind! S-au publicat subiectele și baremele

de | 12.07.2023 15:14 | Știri, Administrație, Județean

Astăzi 818 candidați s-au înscris în Argeș pentru a susține proba scrisă din cadrul Concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante sau rezervate în învățământul preuniversitar la 41 de discipline. Un candidat ce s-a înscris la educației fizică și sport a fost prins cu telefonul și a fost eliminat.

La nivelul Argeșului, potrivit informării celor de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș au fost două centre de susținere a examenului. Dintre cei 818 candidați înscriși în Argeș, 149 au absentat, 1 a fost eliminat și s-au retras 81. Astfel, în final vor fi evaluate 587 de lucrări. Totodată, în Argeș, cei mai mulți candidați s-au înscris să susțină examenul la următoarele discipline: Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activitaților instructiv-educative în grădinița de copii – 213; Educație fizică și sport – 88; Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române / comunicării în limba română și metodica predării matematicii / matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română)  – 60. La nivelul județului Argeș sunt 65 de posturi titularizabile.

Iată subiectele și baremele

Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naţionale şi baremele de evaluare au fost publicate, pe site-ul subiecte2023.edu.ro. Lucrările scrise vor fi evaluate în 12 centre de evaluare, constituite pe discipline, la nivel naţional, iar rezultatele inițiale la proba scrisă vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe http://titularizare.edu.ro. Eventualele contestații se vor depune la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa în data de 26 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat.

”Pentru a obţine statutul de titular (angajarea pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă”, arată Ministerul Educației.

Foto descriptiv. Sursă foto: Mesagerul de Sibiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

29 de amenzi date în a doua zi de controale! Radu Perianu: „Toate sunt centre pentru vârstnici!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul Școlar Județean Argeș

Ultimele articole