Asian Dub Foundation pe scena Analogue Festival vara aceasta!

de | 12.07.2023 14:50 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Asian Dub Foundation vine la Analogue Festival!
Asian Dub Foundation la Analogue
Puneți-vă pantofii de dans și oferiți-i cea mai călduroasă primire trupei Asian Dub Foundation pe scena  Analogue Festival vara aceasta!”
Energia lor contagioasă și fuziunea unică a ritmurilor junglei, liniilor de bas dub și chitara sălbatică vă vor oferi o experiență de neuitat, transmit organizatorii.

Asian Dub Foundation este o trupă engleză de muzică electronică care combină stiluri muzicale, inclusiv rap rock, dub, dancehall, ragga și muzica din Asia de Sud.
Trupa include și instrumente rock tradiționale, cum ar fi basul electric și chitara, care recunoaște influența punk rock.

 

Ediția a doua a festivalului va avea loc tot pe platoul Făget din Mioveni în perioada 25-27 august 2023.

Pentru cei interesați biletele la Analogue Festival ,  pot fi achiziționate atât de la sediul Centrului Cultural Mioveni, luni, miercuri în intervalul orar 08.00 – 16.00, marți, joi 08.00 – 17.00 și vineri 08.00 – 14.00, cât și online de pe platformele iaBilet.roBilete.roEntertix și de aici.

afis analogue festival 2023 - Selah Sue, muzicianul multipremiat care va urca pe scena Analogue Festival 2023!

De precizat că evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și al Centrului Cultural din Mioveni.

 

Sursă foto: Centrul Cultural Mioveni.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Analogue Festival

Ultimele articole