Tractorul salvează Porsche-ul din noroi

de | 18.04.2023 20:30 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Tractorul salvează Porsche-ul din noroi

Un autoturism de lux din București, un Porsche Cayenne a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din Județul Buzău, în a doua zi de Paște.

În autoturismul blocat se afla o familie din Capitală, formată din doi adulți și trei copii ce se îndreptau spre casă, după ce au vizitat mai multe obiective turistice din județul Buzău potrivit digi24.ro

Pentru a primi ajutor, familia a sunat la 112.

Deși traseul indicat de aplicaţia de navigaţie a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului transmit reprezentanții Jandarmeriei.

În urma unui apel la 112, jandarmii au fost anunţaţi despre faptul că un autoturism a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din apropierea localităţii Buduile/Bozioru, fiind vorba despre 2 adulţi şi 3 copii care, după vizitarea unor obiective turistice din judeţul Buzău, încercau să se întoarcă acasă, în Bucureşti. Deşi traseul indicat de aplicaţia de navigaţie a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului”, a anunţat, marţi, Jandarmeria Română.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat jandarmii montani, pompieri, angajaţi ai Primăriei Bozioru şi voluntari din localitate.
Bolidul de lux a fost scos din noroi cu ajutorul unui tractor vechi.

Evenimentul a avut un final fericit. Nici un membru al familiei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și au reușit să își continue astfel, deplasarea în siguranță.

Pentru a evita astfel de situații, reprezentanții Jandarmeriei recomandă

să vă informați cu privire la prognoza meteo, să nu vă aventurați pe trasee turistice fără echipament adecvat, să țineti cont de starea drumului pe care urmează să-l parcurgeți iar în cazul apariției unor situații de dificultate să solicitați ajutorul prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.”

sursă foto Facebook, Jandarmeria Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiști moderni! Amenzi direct din aplicație!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Buzău | Porsche