Trafic blocat pe DN 65, după ce un TIR s-a răsturnat

de | 25.05.2022 11:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Traficul rutier este blocat pe DN 65, între localităţile Balş şi Găneasa, din judeţul Olt, în urma producerii unui accident rutier, potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române.

Eevenimentul rutier a avut loc la kilometrul 36+100 de metri. Autoritățile anunță că un TIR încărcat cu țigări s-a răsturnat pe carosabil, în noaptea de marți spre miercuri, iar de atunci circulația rutieră este blocată. În această dimineață, mai multe echipaje cu macarale au ajuns la fața locului pentru a repune vehiculul pe roți.

Circulația este deviată pe Drumul Expres 12 Craiova-Piteşti.

La volanul TIR-ului se afla un șofer sârb, în vârstă de 65 de ani, care a fost rănit ușor. El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru îngrjiri medicale. Șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Europafm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în Argeș! Pieton lovit de un utilaj agricol

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN65 | Pitești