Brădeni, pregătiți-vă de distracție! 28 mai, Ziua Comunei!

de | 25.05.2022 11:52 | Știri

Pe 28 mai, localitatea Bradu va fi centrul distracției și al spectacolelor, ce vor fi găzduite la Baza Sportivă din centrul comunei.

Festivitățile vor fi deschise la ora 12.00, cu spectacole de dans și cântec, pregătite de către elevii școlilor din localitate.

Anul acesta petrecerea va fi una cu adevărat inedită. Instrumentiștii și soliștii din localitate, artiști iubiți și talentați, vor cânta pentru brădenii lor. Aceștia și-au unit forțele și au declarat că le face plăcere să fie alături de concetățenii lor și să facă spectacol pentru publicul din comună.

 

După cum ne-a mărturisit primarul Dan Stroe, special pentru acest eveniment s-a format Taraful ”Brădenii”, din a cărui componență fac parte Marian Florea – vioară, Robert Florea – orgă, Daniel Dicu – vioară, Alin Eatan – vioară, Gabi Marin – keyboard. Ca și soliști, îi vom avea pe scenă pe Emilia Ghinescu, Raluca Marin, Diana Călinescu, Andreea Georgiana Radu, Claudia Șerbănescu, Elvis Florea, Marius Militaru și Michael Sax, un puști talentat care cântă la saxofon.

Seara va fi una a concertelor. Spectacolul folcloric va fi susținut de rapsozii Maria Constantin, Săndel (fratele lui Andra) și Aurora, formația Azur.

Mira, Matteo și Raluka cu trupa Balcanii vor fi cei care vor asigura buna-dispoziție în seara de 28 mai. Show-ul va fi moderat de îndrăgitul om de radio și televiziune, Mihai Morar. Punctul final va fi reprezentat de focurile de artificii, care vor lumina cerul comunei.

Ziua comunei - Brădeni, pregătiți-vă de distracție! 28 mai, Ziua Comunei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu