Trafic întrerupt pe o stradă din Pitești! Se asfaltează

de | 16.05.2022 19:45 | Administrație, După locație, După subiect, Pitești, Știri

Primăria municipiului Pitești anunță că începând de luni, 16 mai, de la ora 21:00, vor fi demarate lucrări de reparații pe strada Valea Geamăna, pe tronsonul cuprins între Bd. Petrochimiștilor și zona estacadei adiacente parcului Prundu.

lucrari valea geamana 2 - Trafic întrerupt pe o stradă din Pitești! Se asfaltează

Administrația Domeniului Public va face lucrări constând în frezarea, iar apoi, asfaltarea părții carosabile deteriorate de pe strada Valea Geamăna.

Prin urmare, marți, 17 mai, între orele 09:00-15:00, traficul rutier va fi întrerupt pe acest tronson.

lucrari valea geamana 3 - Trafic întrerupt pe o stradă din Pitești! Se asfaltează

Între orele mai sus menționate, conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență, să respecte regulile de circulație și, în măsura posibilităților, să evite zona lucrărilor, folosind rute ocolitoare”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Se extinde zona de picnic din Lunca Argeșului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole