Atenție șoferi! Trafic restricționat pe DN7!

de | 21.02.2023 11:04 | Știri, Lifestyle, Național

  • Lucrări pe DN7!

 

Conducătorii auto sunt informați de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române că astăzi, 21 februarie 2023, se vor desfășura lucrări de toaletare a copacilor din proximitatea părții carosabile pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

Lucrările de toaletare vor avea loc până la ora 16:00 pe tronsonul kilometric 228+300 de metri – 229+300 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea.

Totodată trebuie precizat faptul că aceste lucrări vor fi efectuate în funcție și de condițiile meteorologice.

 

restrictii-lucrari drumuri

Foto Digi 24

 

Șoferii trebuie să știe că în această zonă, circulația rutieră se va închide și se va deschide în reprize de maximum 20 minute, fiind dirijată de piloți de trafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă semnificativ viteza în zona lucrărilor, conducând cu multă atenţie şi să semnalizeze de asemenea, din timp orice schimbare a benzii de circulație.

 

Foto: Romania Libera

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole