anchetaonline.ro

Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

de | 17.09.2022 13:02 | După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural, Știri

Florin, tânărul de 26 de ani, care și-a pierdut viața în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui tragic accident rutier, în localitatea Căldăraru, se întorcea din Franța.

Bărbatul lucra pe cont propriu în transport, având o dubă cu care făcea curse atât în țară, cât și în afară.

În urmă cu câteva zile plecase în Franța pentru a efectua un transport, iar seara trecută era în drum spre casă, în comuna argeșeană Căldăraru. Mai avea doar 10 km până să ajungă acasă, la părinții lui, atunci când s-a produs accidentul.

accident caldararu - Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

Foto Facebook

Așa cum se poate observa și din postările sale de pe Facebook, Florin se afla pe drum de câteva zile. Cel mai probabil, oboseala și-a spus cuvântul, ajungându-se la o tragedie, după ce a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț. Mai mult, în urma impactului extrem de puternic, tânărul a fost proiectat în afara mașinii.

accident mortal masina rasturnata 2 - Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

Foto ISU Argeș

Când au ajuns la fața locului, paramedicii de pe echipajul SMURD nu au putut decât să constate decesul.

accident masina rasturnata caldararu - Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

Foto ISU Argeș

Florin era considerat de către apropiați un băiat muncitor, serios și foarte liniștit. Cei care l-au cunoscut au rămas fără cuvinte la aflarea veștii că el nu mai este.

Era un băiat la locul lui, muncitor. Mai avea un frate, iar părinții locuiau în Căldăraru. Mai avea doar 10 km până să ajungă la ei acasă, înainte să facă accidentul. L-am cunoscut și am rămas fără cuvinte când am aflat despre ceea ce s-a întâmplat.
Familia va fi sprijinită de comunitatea de Căldăraru.”, a transmis pentru Ancheta Online, primarul comunei Căldăraru, Alecu Buicea.

67869865 932288043770921 5390936537829474304 n - Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

Foto Facebook

Prietenii și familia au rămas șocați în urma acestei tragedii, iar mesajele de adio au început să curgă pe pagina de Facebook a tânărului încă de la primele ore ale dimineții:

Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun, ne-ai lăsat fără cuvinte veri, aveai grija de mine când eram mica,încă nu îmi vine sa cred… nu o sa te uitam niciodată, o sa rămâi veșnic în inimile noastre suflet curat…drum lin spre îngeri.”

Colegule ai plecat în ultima ta cursă fără retur. Ne-ai lasat fara cuvinte pe toti. Drum lin! Aveai planuri și tu să te însori voiai și tu copii.”

Acum, în Căldăraru, părinții și fratele lui Florin se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum pe tânărul care a plecat mult prea devreme dintre cei dragi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Argeș! Un tânăr și-a pierdut viața după ce s-a izbit de un copac

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD