anchetaonline.ro

Accident mortal în Argeș! Un tânăr și-a pierdut viața după ce s-a izbit de un copac

de | 17.09.2022 07:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Accident mortal, noaptea trecută, în localitatea argeșeană Căldăraru. Un tânăr de 26 de ani, din Căldăraru, și-a pierdut viața.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, bărbatul se deplasa cu mașina pe DN 65 A în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

Impactul a fost atât de puternic, încât a fost proiectat în afara autoturismului. Tânărul nu a avut nicio șansă, paramedicii ajunși la fața locului fiind nevoiți să constate decesul.

accident mortal masina rasturnata 1 - Accident mortal în Argeș! Un tânăr și-a pierdut viața după ce s-a izbit de un copac

Foto ISU Argeș

Conform reprezentanților ISU Argeș, pompierii au fost solicitați să intervină la accident în jurul orei 01:00. Leziunile pe care bărbatul le avea erau grave, incompatibile cu viața:

Echipajele ajunse la locul evenimentului au constatat că un bărbat de 26 de ani a fost proiectat în afara autoturismului, având leziuni grave și pentru care nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul”, transmite ISU Argeș.

Nu au fost înregistrate alte victime, iar pompierii au rămas în zonă pentru a o asigura împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

accident mortal masina rasturnata 2 - Accident mortal în Argeș! Un tânăr și-a pierdut viața după ce s-a izbit de un copac

Foto ISU Argeș

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs  tragedia.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: O șoferiță a spulberat un bărbat pe trecerea de pietoni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU