Un turist american a rămas suspendat cu motocicleta pe Transfăgărășan

de | 16.09.2022 22:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Imagini virale cu un turist american, care a avut parte de o experiență de neuitat pe Transfăgărășan. Marți, 13 septembrie, a fost într-adevăr o zi ghinionistă pentru motociclistul care a venit pentru traseul spectaculos, dar totul s-a transformat într-un incident nefericit.

Conform bizbrasov.ro, evenimentul rutier a avut loc din cauza unei pete de ulei de pe șosea, care l-a făcut pe motociclist să derapeze. Având în vedere că parapetul de pe marginea șoselei este situat foarte jos, americanul a sărit peste el. Ulterior, motocicleta a rămas agățată pe parapet.

A alunecat pe o parte și parapetul în zona aia are o palmă înălțime. Motocicleta era pe o parte când a ajuns la parapet și de acolo a revenit în poziție verticală oprindu-se în sidecase. A trecut peste, din inerție. Practic suportul stâng al coburului l-a ținut agățat acolo”, au explicat martorii oculari, potrivit Antena 3.

Foto Adevărul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prima ninsoare în Argeș! Anunțul de ultimă oră al Salvamont!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transfăgărășan