Tragedie în Argeș! Copil găsit spânzurat în grajdul din curtea casei!

de | 03.03.2023 20:42 | Știri, Eveniment, Județean

O tragedie a avut avut loc în această seară de vineri, 3 martie, în jurul orelor 17:00-18:00, în Schitu Golești, satul Lăzărești. Acolo unde părinții și-au găsit copilul, un băiat de clasa a VIII-a, spânzurat în grajdul din curtea casei.

La fața locului au intervenit de urgență cadrele medicale de la Ambulanță pentru a încerca să îl salveze pe minor.

Copilul a fost resuscitat aproximativ o oră, însă nu s-a mai putut face nimic, declarându-se, în final, decesul.

Conform declarațiilor primarului, Vasile Tudorel, copilul provenea dintr-o familie cumsecade și bine cunoscută de către localnici. Nimeni nu înțelege ce motiv a avut minorul pentru a parcurge la gestul extrem.

De asemenea, potrivit ziaruldinmuscel.ro, băiatul era elev în cadrul Școlii Lăzărești din Schitu Golești. Acesta era foarte cuminte și învăța bine la școală, iar mama lui are un atelier de croitorie, chiar lângă casă.

 

Foto descriptiv.

Foto Tulcea Noastra

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ipoteză șocantă în cazul crimei din Pitești: Ucis de fiul de 16 ani sau de traficanți de droguri? Ar fi organizat petreceri cu tatăl mort în casă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole