Tragedie! Un bărbat din Mihăești a murit strivit de un copac!

de | 24.09.2022 23:28 | Știri, Eveniment, Județean

  • O nouă tragedie a avut loc în județul Argeș! Un bărbat de 36 de ani a decedat!

 

Un tânăr din comuna argeșeană Mihăești și-a pierdut viața într-un tragic incident, a murit strivit de un copac. Argeșeanul avea doar 36 de ani.

Vestea tristă a fost dată de primărița din Mihăești care a postat un mesaj emoționant în mediul online:

 

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a fost până astăzi prieten/coleg/vecin.

 

Vali a plecat dintre noi lăsând în urmă durere și tristețe.

 

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.”

 

bărbat Mihăești a

Foto: ziaruluidinmuscel.ro

Conform ziaruluidinmuscel.ro, Vali Fintoiu care lucra la Serviciul de apă al Primăriei, se afla la momentul tragediei împreună cu alți doi bărbați din localitate unde tăiau niște copaci. La un moment dat argeșenii au tăiat un copac dar acesta nu s-a tăiat bine și a căzut peste Vali, lovindu-l puternic la cap.

Cei doi bărbați care îl însoțeau au apelat numărul de urgență 112 și un echipaj SMURD a sosit la fața locului. Din păcate manevrele de resuscitare nu l-au ajutat pe bărbat, fiind declarat decesul.

Polițiștii prezenți la locul tragediei au efectuat cercetări iar cei de la Medicină Legală au preluat trupul neînsuflețit pentru autopsie.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole