Tragedie! Un copil de 14 ani care dispărut în apele râului Prut, a fost găsit mort 

de | 15.07.2023 11:28 | Știri, Eveniment, Județean

Tragedie într-o familie după ce un copil în vârstă de 14 ani, care a fost dat dispărut vineri seară, a fost găsit decedat în apele râului Prut, în localitatea Rădăuţi Prut, transmit autoritățile, potrivit Agerpres, conform Digi24.

„După mai bine de trei ore de căutări, băiatul a fost găsit. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Este vorba de un copil de 14 ani”, a informat sâmbătă ISU Botoşani.

Pompierii au fost solicitaţi în cursul serii de vineri să intervină pentru căutarea unui tânăr de 14 ani, care a intrat în apele râului Prut în timp ce era la scăldat, pe raza localităţii Rădăuţi Prut, şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

„Din primele informaţii, acesta era cu mai mulţi prieteni, care au încercat să îl salveze. Nu au reuşit şi au sunat la 112 după ajutor”, a precizat ISU, potrivit sursei citate anterior.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: