Tragedie în Galați! Un copil a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât

de | 10.09.2023 23:12 | Știri, Eveniment

O tragedie a avut loc, în cursul zilei de astăzi, duminică, în Galați. Un copil de doar nouă ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă.

Minorul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe bicicletă în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire.

Acesta și-a pierdut cunoștința la scurt timp de la incident. Băiatul a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajul medical care a intervenit la fața locului l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, după aplicarea manevrelor de resuscitare. La scurt timp, băiețelul a decedat.

La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier”, informează IPJ Galați, potrivit Antena 3 CNN.

 

Foto descriptiv https://www.publicdomainpictures.net/

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noua campioană a României! Mara Gae a câștigat proba de dublu Junioare la US Open 2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole