Tragedie în Pitești! Femeie găsită moartă

de | 27.04.2022 11:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un apel la 112, solicita, în urmă cu puțin timp, ajutorul pompierilor pentru deblocarea ușii unui apartament din municipiul Pitești, aflat în spatele fostei cofetării Magnolia. Potrivit apelantului, în locuință s-ar fi aflat o persoană care avea nevoie de ajutor.

Pompierii au pătruns în interior prin forțarea ușii de la intrare și din nefericire, au găsit o femeie de 84 de ani decedată. Cel mai probabil, aceasta a murit din cauze naturale.

Amintim că în această dimineață și pompierii din Câmpulung s-au confruntat cu o situație asemănătoare, fiind solicitată intervenția lor într-un imobil de pe strada Locotenent Oncică. Acolo, salvatorii au găsit un bărbat de 63 de ani decedat.

Foto descriptiv Playtech

ACUM! Bărbat găsit fără viață într-o casă din Câmpulung

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole