Tragic! Mamă și fiu, găsiți morți în casă!

de | 02.03.2023 21:00 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment tragic astăzi, joi, 2 martie, în Slatina, acolo unde două persoane, mamă, în vârstă de 83 și fiu, 50 de ani, au fost găsite moarte în locuinţa lor, fără urme de violenţă.

Conform stirileprotv.ro, cei doi ar fi decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

”La data de 2 martie 2023, în jurul orei 16.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi decedat într-o locuinţa situată pe strada Banului din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeaşi localitate. În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, a precizat Poliţia Judeţeană Olt, potrivit News.ro.

 

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost ridicate şi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Organele de lege fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conform sursei citate.

Foto descriptiv.

Foto Tulcea Noastra

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat care alerga gol pe stradă, a ajuns viral pe internet

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Slatina | Tulcea