Un bărbat care alerga gol pe stradă, a ajuns viral pe internet

de | 02.03.2023 20:18 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat a ajuns viral pe internet, după ce mai multe imagini cu acesta, în timp ce alerga gol pe o stradă din Oradea ,au fost făcute publice. Autoritățile au intervenit.

Chiar un șofer a fost cel care a făcut filmarea, clipul fiind postat și distribuit pe Facebook și a ajuns imediat viral pe internet, conform Antena 3 CNN.

Bărbatul a fost prins și identificat, este vorba despre un individ de 56 de ani care a alergat o bună bucată de drum complet dezbrăcat.

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a confirmat incidentul.

Persoana din imagini a fost depistată de poliţiştii orădeni de ordine publică, pe strada Louis Pasteur din municipiul Oradea. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din municipiu. Acesta a fost internat nevoluntar într-un spital din municipiul Oradea”, a declarat reprezentanta Poliției Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: