anchetaonline.ro

Tragic! O întreagă familie a murit când se întorcea de la Sfânta Parascheva

de | 13.10.2022 18:22 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut în cursul zilei de azi, joi, 13 octombrie, pe drumul european E85, în afara localităţii Săbăoani, acolo unde o întreagă familie formată din doi copii şi doi adulţi, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier. Conform Digi24, toți patru se întorceau de la pelerinaj, la racla Sfintei Parascheva.

accident smurd camp pompieri e1665674484151 - Tragic! O întreagă familie a murit când se întorcea de la Sfânta Parascheva

Sursa Digi24

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe drumul judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 ani, din judeţul Prahova, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, aflate în autoturismul în cauză, şi rănirea alteia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Cei doi copii care și-au găsit sfârșiul în eveniment aveau 9 și 12, iar părinții 31 şi 35 de ani. De asemenea, iun alt minor rănit are 14 ani.

Totodată, și şoferul autoutilitarei a fost rănit.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanţii la trafic. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulţi şi doi copii. Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ şi SMURD au preluat victimele şi au început manevrele de resuscitare. Din păcate, nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanţa SAJ declarând decesul acestora. Un băiat de 14 ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 57 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Potrivit primelor informații, şoferul autoturismului nu a respectat indicatorul „Oprire” și a intrat pe drumul european E85.

A fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: