Argeș! Mâine are loc “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”!

de | 13.10.2022 17:37 | Știri, Județean, Lifestyle

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din județul Arges, va organiza mâine, vineri 15 octombrie, “BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI”. Acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru absolvenți, care sunt asteptati sa participe, pentru a cunoaște mai bine piața muncii. De asemenea, sunt așteptate și alte categorii de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia, conform Argeș Știri.

“Bursa locurilor de munca” va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Pitesti, pe strada Panselelor, nr. 2, intrarea B ( din strada Armand Calinescu), și va începe de la ora 09:30.

Toți absolvenții, indiferent de vârstă, care își caută un loc de muncă, pe baza pregătirii profesionale pot venii să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La fața locului vor fi și angajatorii, care pot beneficia de subvenții, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, în situația în care oferă absolvenților oportunitatea de a ocupa locurile pe care le au disponibile.

De asemenea, participarea este gratuită atât pentru absolvenții ce își caută de muncă cât și pentru angajatori.

Relatii suplimentare privind participarea la bursa pot fi obtinute la numerele de telefon 0248/222415; 0761/103332, persoana de contact, Claudian Baciu .

Foto Infoactual

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: