Traian Băsescu, amendat după producerea unui accident rutier!

de | 02.06.2022 18:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a primit 3 puncte de penalizare și o amendă de 580 de lei, în urma unui accident rutier ușor, produs în luna mai, în București.

Potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră, Băsescu a fost sancționat pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers și provocarea unui accident cu pagube materiale.

Amintim că fostul președinte, Traian Băsescu, a fost implicat într-un accident rutier, în București. Evenimentul a avut loc pe 22 mai, iar Traian Băsescu s-ar fi dus singur la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere.

Fostul președinte al României a recunoscut că a acroșat oglinda unei mașini parcate, în timp ce se afla la volanul autoturismului său și executa o manevră. Mai mult, înainte de a-și recunoaște fapta în fața oamenilor legii, Băsescu ar fi lăsat un bilet pe parbrizul autovehiculului, cerându-și scuze pentru întâmplare.

În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.

Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon…

Vă mulțumesc și scuze pentru incident”, a scris Traian Băsescu, potrivit Antena 3.

Ajuns la sediul poliției, el a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În data de 22.05.2022, a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Sursa foto: Fanatik.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Harta României ar putea fi schimbată! Unele județe, în pericol să dispară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Traian Băsescu