Dan Trandafir Stroe – portret de primar performant: ”Același om pentru voi!”

de | 30.05.2024 16:54 | Din ediția tipărită, Administrație, Politic, Rural

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, este un om respectat și îndrăgit în comunitatea locală, iar asta o dovedește și entuziasmul cu care este întâmpinat de brădeni zilele acestea. Cu o experiență administrativă solidă de 8 ani în funcția de primar, el și-a dedicat timpul și eforturile pentru a contribui la dezvoltarea și prosperitatea comunei sale, iar creșterea numărului de locuitori în Bradu reprezintă rezultatul unei activități constante focusate pe dezvoltarea continuă a comunității.

Înainte de a intra în administrație, Dan Stroe și-a construit o carieră profesională, activând în două domenii importante. A început la Arpechim, unde a învățat ce înseamnă disciplina și rigurozitatea unei mari companii industriale. Ulterior, și-a extins cunoștințele ca economist la Apele Române, unde a gestionat resurse și a contribuit la proiecte esențiale pentru managementul apelor. Această experiență l-a pregătit pentru drumul său în administrația locală, unde este nevoie să cunoști economie, dar și să ai capacitatea de a pune la punct o strategie de management pe termen lung.

Unul dintre aspectele definitorii ale personalității sale este sociabilitatea. Dan Stroe este un om deschis, care se implică activ în viața comunității și care reușește să creeze legături puternice cu locuitorii comunei Bradu. Adept al unei guvernări deschise și responsabile, domnia-sa promovează comunicarea directă cu cetățenii, ușa biroului său fiind mereu deschisă, și implicarea lor în procesul decizional. Această transparență îi oferă comunității încredere în acțiunile și intențiile sale. De asemenea, este cunoscut pentru abilitățile sale de a gestiona resursele în mod responsabil și eficient, calități esențiale pentru un lider local.

Familia ocupă un loc central în viața lui Dan Stroe, fiind o sursă de inspirație și motivație pentru el. Dedicarea față de familie se reflectă și în felul în care abordează administrația locală, fiind conștient de impactul pe care deciziile sale îl au asupra viitorului comunei în care copiii și nepoții săi vor crește și se vor dezvolta. Dan Stroe este un om dedicat familiei. Este mândru să fie bunic și vorbește cu emoție despre nepotul său în vârstă de un an, care îi aduce bucurie și motivație în fiecare zi. Mai mult, îi oferă o perspectivă profundă asupra importanței construirii unui viitor durabil și prosper pentru generațiile viitoare. Valorile pe care le cultivă în interiorul familiei se reflectă și în modul în care conduce comuna Bradu, cu grijă și atenție la nevoile tuturor locuitorilor.

În ansamblu, Dan Stroe este un manager public cu o viziune clară și o abordare pragmatică, dornic să își servească comunitatea. Cu o carieră și o reputație solidă, calități umane remarcabile și o înțelegere profundă a nevoilor locale, el este pregătit să continue să conducă administrația locală din Bradu, alături de echipa de consilieri locali, pentru a progresa în continuare și a servi, și pe viitor, ca model pentru celelalte localități.

Viziune pentru viitor

Sursă foto: ediția tipărită

Dan Stroe este hotărât să continue să îmbunătățească viața cetățenilor din Bradu. Planurile echipei sale pentru comună includ dezvoltarea infrastructurii locale, atragerea de investiții și proiecte care să aducă beneficii economice și sociale comunității. Prin utilizarea fondurilor europene și guvernamentale, el dorește să creeze noi oportunități de muncă și să sprijine tinerii și familiile din comună.

Pentru mandatul 2024 – 2028 , Dan Stroe propune o serie de investiții astfel încât fiecare sat component al comunei să se dezvolte, obiectivul său fiind îmbunătățirea infrastructurii și a calității vieții, acoperind diverse aspecte precum siguranța copiilor, accesibilitatea și aspectul estetic al zonelor publice.

Pe lângă lucrările uzuale de infrastructură rutieră și utilități sunt prinse și proiecte noi. Dan Stroe are în plan construirea a 4 blocuri ANL în zona fostei Unități Militare, cu un total de 44 de apartamente de 2 camere și 4 garsoniere. De asemenea, se fac demersuri pentru construirea unui Centru pentru copiii cu dizabilități, în aceeași zonă, pentru a asigura servicii specializate și suport pentru această categorie vulnerabilă de tineri și familiile lor. Se dorește ridicarea și amenajarea unei noi creșe, în vederea satisfacerii cererii ridicate pentru serviciile de îngrijire și educație din Bradu. În zona izlazului din Geamăna, prin accesarea de fonduri, se va amenaja un parc fotovoltaic în vederea asigurării consumului de curent electric necesar pentru iluminatul public.

Cu o combinație de experiență administrativă, profesionalism și dedicare față de comunitate și familie, Dan Stroe este liderul de care Bradu are nevoie pentru a continua pe calea dezvoltării și a prosperității. Alegătorii din Bradu pot avea încredere că sub conducerea sa, comuna va beneficia de proiecte sustenabile și de o administrație transparentă și eficientă, așa cum a dovedit în ultimii 8 ani, prin lucruri concrete și palpabile, care se observă și la o simplă trecere prin Bradu.

Material realizat de Sofia Paul.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dan Stroe, candidează pentru un nou mandat la Primăria Bradu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apele Române | Bradu | comuna Bradu | Dan Stroe | Geamăna

Ultimele articole