Transgaz avertizează asupra unor atacuri de phishing!

de | 09.10.2023 08:23 | Știri, Eveniment

Societatea Naţională de Transport de Gazel Naturale, Transgaz, atenționează consumatorii și nu numai, cu privire la existenţa unor atacuri de tip phishing asupra companiei.

Aceștia au transmis, potrivit unui comunicat, că site-urile web implicate în aceste acţiuni utilizează fără permisiune imaginea Transgaz, a unor persoane publice sau a reprezentanţilor săi şi creează simulări ale paginii oficiale a companiei, conform Digi24.

Aceste încercări de fraudă se bazează pe promisiuni exagerate de câştiguri rezultate din tranzacţionarea acţiunilor companiei pe diverse platforme”, scrie în comunicat, scrie Agerpres, conform sursei citate.

Pentru a evita astfel de tentative de fraudă, SNTGN Transgaz SA recomandă consultarea surselor oficiale de informare website-ul companiei AICI precum şi website-ul Bursei de Valori Bucureşti AICI.

SNTGN Transgaz SA informează faptul că reprezentanţii societăţii nu încurajează prin declaraţii publice utilizarea vreunei platforme de tranzacţionare sau dezvăluirea datelor personale (numărul contului bancar, datele din actul de identitate).

 

Sursa Foto forbes.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cătălin Gherzan – curios să afle dacă argeșenii își cunosc parlamentarii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole