Cătălin Gherzan – curios să afle dacă argeșenii își cunosc parlamentarii

de | 09.10.2023 07:57 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Cu un an înainte de alegeri, omul de afaceri Cătălin Gherzan face un sondaj pe pagina sa de socializare. Vrea să afle dacă argeșenii, cu un an înainte de alegeri, știu cine îi reprezintă în parlament. Și dacă au făcut ceva pentru ei…

  • ”Unde ați văzut ultima dată parlamentarul din județul vostru?
  • Ce problemă (dintre cele pe care le-a promis în campanie) rezolvă pentru populație?
  • Știți unde au ei cabinetele (cu angajați plătiți din bani publici) și cât de multe probleme ale poporului le-au rezolvat?
  • De câte ori ați comentat negativ și v-ați revoltat, pentru că au făcut exact pe dos decât au promis sau nu au făcut nimic?
  • La ce promisiuni nerespectate până în prezent vă așteptați și la alegerile următoare?” – sunt întrebările adresate de omul de afaceri.

”Au salarii mari, se bucură de tot felul de privilegii, cică sunt în slujba argeșenilor, dar lumea nu a prea auzit de ei. Și nici nu știe ce au făcut pentru acest județ. Pot fi văzuți pe la zile de comune și alte bancheturi comunale, unde țin discursuri pe care nu le ascultă nimeni și care nu îmbunătățesc viața nimănui. Trăiesc pe banii noștri fără a aduce plusvaloare. Fiecare, la locul de muncă, avem o fișă a postului și targeturi pe care trebuie să le atingem, numai ei, parlamentarii, produc în bună parte vorbe goale. Vor veni cu ele și la anul să ne promită aceleași lucruri.”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Apreciez faptul că se încearcă pe orice căi să scăpăm de purtătorii de diplome”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan