anchetaonline.ro

Transport ilegal de lemne! Doi bărbați din Davidești- prinși de polițiști

de | 19.04.2023 23:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Transport ilegal de lemne! Doi bărbați din Davidești- prinși de polițiști

Doi bărbați din Davidești, în vârstă de 54, respectiv 35 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce în cursul anului 2022 au efectuat transporturi de material lemnos, deși nu au calitatea de transportatori autorizați pentru această activitate.

Potrivit cercetărilor, în 2022, cei doi au efectuat transporturi de lemne cu un volum total de ce depășește cu 20,13 mc, respectiv cu 7,06 mc de material lemnos. Limita legală pentru transportatorii neprofesioniști este de 20 de metri cubi pe an calendaristic.

În urma faptelor sale, fiecare bărbat a primt câte o amendă de 10.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 27,19 mc material lemnos, potrivit reprezentanților IPJ Argeș.

Foto descriptiv Inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 Permisul auto pe bază de șpagă e din nou la “modă”! Instructor prins în flagrant

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș