Transporturi ilegale de lemne în Argeș! Doi bărbați au fost amendați

de | 01.10.2024 23:57 | Județean, Eveniment

Doi argeșeni s-au ales cu amendă după ce au fost prinși transportând lemne ilegal.

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Mălureni, care a fost surprins, pe DJ 703I, transportând cu o autoutilitară 3,27 mc de lemn de foc de esență fag. Deși acesta a prezentat documente de însoțire a materialului lemnos transportat, verificările au arătat că nu a respectat toate reglementările legale, în special activarea receptorului GPS al dispozitivului mobil pe toată durata transportului. Astfel, bărbatul a fost sancționat cu o amendă de 2.000 de lei.

Cel de-al doilea argeșean este un bărbat de 36 de ani din Domnești, care transporta 0,950 mc de lemn de foc de esență molid fără a avea documente de însoțire sau dovezi de proveniență legală.

Pentru că nu a putut prezenta documente care să ateste proveniența legală a materialului lemnos, bărbatul a fost sancționat cu o amendă de 1.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.

Foto Mesagerul Hunedorean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe Autostrada A1! Implicate 2 TIR-uri, un cap tractor și un autoturism

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mălureni

Ultimele articole