Trei minori de 15 şi 16 ani, cu cagule pe cap, au spart o casă şi au furat din mâinile unor copii, mai multe telefoane

de | 14.03.2023 18:21 | Știri, Eveniment, Național

Trei băieți cu vârste de 15 şi 16 ani au intrat, cu cagule pe cap, în locuinţa unui bărbat din municipiul Târgu Jiu și au furat mai multe telefoane mobile din mâinile unor copii, apoi au fugit.

Minorii sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, conform Digi24.

Chiar proprietarul locuinței a fost cel care a sesizat Poliţia Municipiului Târgu Jiu, anunțând că trei persoane necunoscute, care aveau cagule pe cap, au intrat în locuinţa sa şi au smuls telefoanele mobile din mâna celor trei copii minori ai săi, ulterior părăsind imobilul.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au fost identificaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto descriptiv.

Sursa Foto pandurul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean încarcerat pentru spălare de bani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: