Trei tineri au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor! Au bătut un şofer în trafic

de | 18.01.2023 23:08 | Știri, Eveniment, Național

Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, au fost arestaţi preventiv, în cursul zilei de miercuri, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, după ce în urmă cu cinci zile au bătut un şofer în trafic. Bărbatul a ajuns la spital cu mai multe plăgi la cap, conform Digi24.

După eveniment, toți cei trei au fugit, fiind prinși în timp ce încercau să iasă din ţară.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a desfăşurat activităţi complexe pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, precum şi identificarea tuturor persoanelor implicate. Astfel, în noaptea de 17 ianuarie, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier 1, acesta încercând să părăsească teritoriul României. De asemenea, în cursul zilei de 17 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost găsiţi şi ceilalţi doi tineri, de 25 şi 28 de ani, care se sustrăgeau cercetărilor, precum şi autoturismul folosit în seara zilei de 12 ianuarie”, anunță IPJ Dolj, potrivit sursei citate.

Polițiștii sesizați au ajuns la fața locului, dar nu au mai găsit pe nimeni, ci doar un autoturism abandonat.

Ulterior, un bărbat de 36 de ani, care se afla la o unitate medicală, a informat că a fost victima unei agresiuni în trafic.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferul unui BMW a lovit un pieton și era pe cale să omoare un polițist care dirija traficu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole