Trend periculos pe Tik-Tok! Tinerii își lipesc buzele cu bandă adezivă

de | 28.10.2022 08:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un nou trend periculos distribuit pe rețeaua Tik-Tok îngrijorează foarte mulți oameni.

Tinerii sunt sfătuiți să își lipească buzele cu bandă adezivă, iar apoi să se pregătească de culcare. Cei care recomandă această metodă spun că somnul ar fi mult mai odihnitor în acest fel, deoarece respirăm doar pe nas. De asemenea, ne-ar scăpa și de sforăit.

Însă, medicii transmit că acest trend este foarte periculos, în realitate, deoarece persoanele care au probleme cu respirația vor risca să se sufoce dacă își lipesc buzele.

Dacă suferiți de apnee obstructivă în somn, acest lucru poate fi foarte periculos.

Există dovezi limitate cu privire la beneficiile lipirii buzelor și aș fi foarte atent, chiar aș vorbi cu un medic înainte de a încerca acest lucru”, a transmis medicul Raj Dasgupta, profesor asociat de medicină clinică la Keck School of Medicine de la Universitatea din California de Sud, potrivit Digi 24.

Apneea obstructivă în somn reprezintă una dintre cele mai periculoase tulburări de somn, care se manifestă la peste 1 miliard de oameni cu vârste între 30 șo 69 de ani.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Temperaturi de vară la final de octombrie! Când va fi prima ninsoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole