Mai rar așa ceva! Polițiștii primesc reduceri la injecții cu botox, silicoane și implant de păr

de | 28.10.2022 08:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Dacă ați crezut că le-ați văzut pe toate după ce polițiștii locali din Bacău au cerut spor de lucru pentru febra musculară făcută la degete, din cauza tastaturii, ei bine, nu este chiar așa.

Acum aflăm că se dorește „schimbarea la față” a Poliției Române. Sindicatul Sidepol (Sindicatul Democratic al Polițiștilor) a negociat reduceri cu mai multe clinici din țară, pentru polițiștii care doresc să își facă diferite proceduri, de la botox, impalant de păr, până la măriri de sâni.

Se pare că sindicatul respectiv ține foarte mult la imaginea Poliției Române, la propriu, din moment ce pe site-ul acestuia apar reclame privind aceste tratamente.

Măsura ar fi fost luată după ce au fost făcute mai multe solicitări, în acest sens, din partea membrilor.

În urma mai multor solicitări venite din partea membrilor de sindicat, am decis să lărgim paleta de oferte pe care o avem, prin facilitarea accesului membrilor și la clinici specializate de estetică și remodelare corporală. Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare, cu 3 clinici din domeniu, din orașele: București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrilor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, scriu reprezentanții Sidepol.

Polițiștii au reduceri de 10% la clinicile respective, unde își pot face tratamente pentru riduri, injectii cu acid hialuronic, botox ori implanturi mamare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Temperaturi de vară la final de octombrie! Când va fi prima ninsoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole